Καροτσάκι
Υποσύνολο:
€ 0

Παράδοση και επιστροφές

Ώρες παράδοσης

Παραδίδουμε τα μπουκέτα μας από Δευτέρα έως Κυριακή, 8:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης όταν κάνετε την παραγγελία σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παραδώσουμε τα λουλούδια σας την ώρα που ζητήσατε και εάν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη, οι διαχειριστές μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως. Εάν δεν έχει καθοριστεί χρόνος παράδοσης, θα παραδώσουμε τα λουλούδια κατά τις κανονικές ώρες παράδοσης.

Εάν πρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία ή την ώρα παράδοσης, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παράδοση τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

Παραδίδουμε λουλούδια όλες τις ημέρες της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες και πόλεις η παράδοση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες επίσημες αργίες. Συμβουλευτείτε τους διαχειριστές μας για να βεβαιωθείτε ότι θα καταφέρουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας εγκαίρως.

Προσφέρουμε τρεις τρόπους παράδοσης: Τυπική παράδοση, Παράδοση την επόμενη ημέρα και Παράδοση αυθημερόν. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο παράδοσης όταν κάνετε την παραγγελία σας. Το κόστος παράδοσης και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα εμφανιστούν πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

Παράδοση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Μπορούμε να παραδώσουμε τα λουλούδια σας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τη σωστή διεύθυνση και αριθμό δωματίου κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις ή μη παράδοση εάν μας παρέχετε ελλιπείς ή εσφαλμένες πληροφορίες.

Επιστροφές

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν το μπουκέτο που λάβατε είναι σημαντικά διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, στείλτε μας φωτογραφίες της ληφθείσας ανθοδέσμης εντός 24 ωρών από την παράδοση. Θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.