Λευκωσία
Αγία Νάπα
Άγιος Αθανάσιος
Αμμοχώστου
Αραδίππου
Γερμασόγεια
Δάλι
Κάτω Πολεμίδια
Κερύνεια
Λακατάμια
Λάρνακα
Λατσιά
Λεμεσός
Λευκωσία
Μέσα Γειτονιά
Παραλίμνι
Πάφος
Πρωταράς
Λευκωσία
Αγία Νάπα
Άγιος Αθανάσιος
Αμμοχώστου
Αραδίππου
Γερμασόγεια
Δάλι
Κάτω Πολεμίδια
Κερύνεια
Λακατάμια
Λάρνακα
Λατσιά
Λεμεσός
Λευκωσία
Μέσα Γειτονιά
Παραλίμνι
Πάφος
Πρωταράς
Καροτσάκι
Υποσύνολο:
€ 0.00

Σχετικά με τα Εξπρές Λουλούδια μου

Ποιοι είμαστε

Τα Εξπρές Λουλούδια μου είναι μια ευρωπαϊκή διαδικτυακή υπηρεσία παράδοσης λουλουδιών που προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

Έχουμε μια μεγάλη ομάδα έμπειρων ανθοπωλών που διαλέγουν καθημερινά τα πιο φρέσκα λουλούδια από καλλιεργητές σε όλη την Ευρώπη. Τα Εξπρές Λουλούδια μου συνεργάζεται με μια σειρά από τοπικά ανθοπωλεία για να διασφαλίσει ότι μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα είδη κήπου είναι διαθέσιμη για παράδοση σε κάθε χώρα.

Τι κάνουμε

Στα Εξπρές Λουλούδια μου, στοχεύουμε να κάνουμε την ηλεκτρονική παράδοση λουλουδιών όσο το δυνατόν πιο απλή και βολική. Ο ιστότοπός μας έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικός προς τον χρήστη και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λουλούδια και δώρα με την πιο υψηλή ποιότητα. Είτε πρόκειται για ένα μόνο τριαντάφυλλο είτε για μια μεγάλη σύνθεση, πιστεύουμε ότι κάθε παράδοση πρέπει να είναι μια εμπειρία.

Γιατί εμάς?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το Εξπρές Λουλούδια μου για τις ανάγκες σας για παράδοση λουλουδιών. Εδώ είναι μόνο μερικά:

Ελπίζουμε ότι θα μας λάβετε υπόψη για τις επόμενες ανάγκες σας για παράδοση λουλουδιών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας - είμαστε πάντα σε επαφή. Ευχαριστώ!